13 Ekim 2013

bir an gelir...



moonywolf
 
 
bir an gelir birini seversiniz,
o iyi yada kötü olduğu için hissetmezsiniz bunu...
sadece seversiniz.
bu sonsuza dek birlikte olacağınız anlamına gelmez...
birbirinizi incitmeyeceğiniz anlamına da gelmez...
yalnızca seversiniz.
bazen olduğu kişiye rağmen, bazense olduğu kişi yüzünden
ve onun da sizi sevdiğini bilirsiniz ...
kimi zaman sırf siz olduğunuz için, 
kimi zamansa size rağmen…

Laurell Hamilton

(Şeytani Düşler)










3 yorum:

  1. Sevgili nihavent renkler...dostlara ithaf edilmiş o yazınıza bağlanamıyorum bir türlü...Üzüldüm. Okuduğum kadarıyla beni çok mutlu eden,mutlu ettiği kadar da düşündüren birkaç cümleyi çok sevmiştim çünkü...Sahip olduğum dostlarımı anarak.İnsan bir ömür ne de çok şey biriktiriyor bu ne güzel.Birbirinin gölgesinde sırası geldiğinde rolünü oynayan oyuncular gibi de olabiliyoruz çoğu insanla,ve pek azıyla da kapılarımızı nasıl da açıveriyoruz sonuna dek birbirimize...ne güzel insanın zırvaladığı zamanlarda bile kendini dinlenilesi biri gibi hissettiren o dostlara sahip olabilmesi.Ne büyük hazine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili delikız,yazıyı bitirdikten sonra okuduğumda tam olmamış gibi geldi, tekrar taslak haline getirdim ama bi daha da dönüp elden geçiremedim...senin dürtmenle tekrar koydum...insanın ömründe yapacağı en iyi yatırım insan biriktirmek galiba...sevgiler...

      Sil
    2. :) Bayılıyorum böyle zamansız domino etkilerine...Kimbilir, yeniden yazdın ya, belki şimdi de başka biri okuduğunda onda da bambaşka bir hareket vuku bulur :) ne güzel...eline sağlık!

      Sil

ses verenler